T3 Aire 360 ​​срещу Dyson Airwrap: Кой инструмент за стилизиране на прически за всичко в едно е по-добър?

Редакторите на PureWow избират всеки елемент, който се появява на тази страница и някои елементи могат да ни бъдат надарени. Освен това PureWow може да спечели компенсация чрез партньорски връзки в рамките на историята. Всички цени са точни на датата на публикуване. Можете да научите повече за партньорския процес тук .

T3 Aire 360 vs. Dyson AirWrap: A hair styling tool and its attachments' fetchpriority='high' title='T3 Aire 360 vs. Dyson AirWrap: Which All-in-One Hair Styling Tool Is Better?T3

Опитах много на различни Инструменти за коса През годините, но ако има една марка, на която се доверявам и се връщам отново и отново, това е T3. Техните Плосък железен редактор около седем години по -късно.

От моя опит инструментите на T3 винаги са предоставяли последователни резултати и са изградени да продължат, поради което, когато марката обяви, че стартира инструмент за стилизиране на всичко в едно, бях достатъчно примамлив, за да искам да го опитам, въпреки факта, че никога не съм бил голям На изсушаване на косата ми .

По какво се различава T3 Aire 360 ​​от въздушния начин на Dyson?

Нека първо да извадим това от пътя, защото знам, че това е любопитно повечето хора. Първо има очевидната и значителна разлика в цената между двата инструмента: T3 Aire 360 ​​струва 300 долара, докато въздушният спектър на Dyson е 600 долара.

При разгадания на T3 Aire 360 ​​бях приятно изненадан, когато видях, че всичко е опаковано в елегантен калъф за носене на теглене с интелигентни вътрешни джобове, които държат всеки от прикачените файлове. Като някой, който се разпада, открих, че това е много по -ефективно от гигантския трезор, в който влиза авиопарът на Dyson (и подобни инструменти).

T3 Aire 360 vs. Dyson AirWrap: Outside Inside View of the T3 Aire 360 Bag' fetchpriority='auto' title='T3 Aire 360 vs. Dyson AirWrap: Which All-in-One Hair Styling Tool Is Better?

Как работи T3 Aire 360?

Подобно на своите предшественици, T3 Aire 360 ​​използва отопляем въздушен поток, за да обвие участъци от косата около цевта си, което води до меки подскачащи къдрици, които имитират издухване.

Инструментът има три скорости и три настройки на топлината, като най -високите темпове достигат до 237 градуса по Фаренхайт, които T3 определя като най -горещата температура, която можете да използвате, за да зададете стил, без да причините увреждане на косата си в процеса. Това се казва, че бъдете предупредени, че бъчвите могат да получат много Горещо, така че не забравяйте да се справите с техните готини съвети отгоре при изключване на прикачените файлове.

В това се крие единственият основен недостатък на T3 Aire 360: Трябва да изключите бъчвите, за да извиете от двете страни на косата си. Дайсън определено получава горната ръка тук, за да разбере как да превключите посоката на вашите къдрици, като използвате само една прикачена файл.

Дори и все още след като поставите и двата инструмента (и почти всеки инструмент за коса на Airstyling или самостоятелно обединяване) на теста T3 Aire 360 ​​излиза отгоре-особено като се има предвид колко взрив получавате за долара си.

T3 Aire 360 vs. Dyson AirWrap JJ Before After Styling' fetchpriority='auto' title='T3 Aire 360 vs. Dyson AirWrap: Which All-in-One Hair Styling Tool Is Better?

Бих ли препоръчал T3 Aire 360?

Да, бих препоръчал Aire 360 ​​на всеки, който редовно изсушава косата си и/или всеки, който никога не се е сблъсквал с използването на кърлинг желязо; Инструмент като този може да ви бъде по -лесен за маневриране.

Що се отнася до мен? Стигнах до осъзнаването, че вероятно не съм целевата демонстрация за този тип инструмент за стилизиране на всичко в едно. Обикновено изсушавам въздуха си естествено вълнообразната си коса и когато го направя, предпочитам да използвам кърлинг желязо, за да добавя някаква дефиниция, без да увеличавам силата на звука. Така че, въпреки че Aire 360 ​​е красиво изработен инструмент, който мога да оценя, не мисля, че ще го използвам толкова, колкото моето надеждно желязо T3 Curl ID.

Добрата новина е дали решавате да опитате новия Aire 360 ​​или да изберете един от другите инструменти за стилизиране на марката, вместо това можете да бъдете сигурни, че ще продължи дълги години.

$ 300 в Sephora $ 300 в Amazon